Автор: mikki
Публикувано на: 03.08.2011 00:33:55

Рейтинг:

Световна

За осма поредна година България се включва в отбелязването на Световната седмица на кърменето, която по традиция се провежда от 1 до 7 август. Темата, която Световният Алианс за активна подкрепа на кърменето – WABA (World Alliance for Breastfeeding Action) обяви за 2011 година е „Да поговорим! Кърменето – 3D изживяване.” Организатори на събитието са доброволческите организации за информация и подкрепа на кърменето Ла Лече Лига България и Национална асоциация „Подкрепа за кърмене”.

 

Тази година през Седмицата на кърменето фокусът е насочен към кърменето, общуването и комуникацията във всичките й форми. Как говорим за кърменето? Как да направим така, че позитивното послание за всички ползи от кърменето да достигне до възможно повече хора? Как да предадем идеята за кърменето и ползите от него на децата и тийнейджърите? Какво ние сме научили от нашите майки и баби? Как да говорим с мъжете за кърмене, така че да ги превърнем в бъдещи или настоящи татковци на щастливи кърмачета?

 

В над 20 града в цялата страна ще се проведат срещи, пикници, походи, седянки, изложби и конкурси. От печат ще излезе първото издание на безплатното списание „Кърменето от А до Я“.

 

След огромния интерес към онлайн училището за кърмене, което Ла Лече Лига България стартира през 2010-та, тази година бъдещите и настоящи родители отново могат да се възползват от новите начини за комуникация и да участват в уебинарите.

 

Пълната програма за събитията по градове може да намерите на http://www.kurmene.com/

Галерия ССК
Световна седмица на кърменето
Световна седмица на кърменето
Читателски коментари

Анонимен 2016-01-24 02:49:14 0 отговори

Анонимен

I fly into osaka than go to Tokyo from Tokyo to Kyoto and back to Tokyo. We will spend four days in Kyoto and four days in Tokyo.

Анонимен 2015-12-30 06:42:35 0 отговори

Анонимен

It was very well authored and easy to undertand. Unlike additional blogs.

Анонимен 2015-12-29 02:47:27 0 отговори

Анонимен

dsa

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори




Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg